Skip links

Zorgstudenten

Hey, zorgstudenten!

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Uitzendbureau SUZY: hét studentenuitzendbureau in de zorg. Met SUZY halen zorginstellingen de toekomst vandaag al in huis, en de toekomst: dat ben jij! Of je nu geneeskunde, gezondheidswetenschappen of verpleegkunde studeert: wij zijn enthousiast, gedreven en erop gebrand om voor jou dé bijbaan te zoeken die bij jou past.

SUZY, dus.

Het probleem,vraag je?

Studenten hebben het tegenwoordig niet makkelijk: je leent je suf, je moet je in toenemende mate onderscheiden om in aanmerking te komen voor je droombaan en dat alles naast een voltijd studie.

Terwijl jij gewoon een goede zorgverlener wilt worden.

De oplossing

Wij bij SUZY begrijpen dit al te goed, want wij zijn zelf ook zorgstudenten geweest. Daarom hebben we voor jou de oplossing:

Een win-win-win-win als je het ons vraagt. Maak een GRATIS profiel aan en blijf op de hoogte van onze vacatures.

Hoe gaat werken bij SUZY in z'n werk?

Bij SUZY vinden we het belangrijk dat het vinden van de juiste match zo soepel en eenvoudig mogelijk verloopt. Voor jouw overzicht, presenteren hier we ons 4-stappenplan:

Inschrijfformulier

Vul het inschrijvingsformulier op de website in!

Vacature-alerts

Houd je mailbox in de gaten. Komt er een vacature voorbij die bij je past? Reageer meteen!

Een match vinden

Gewapend met jouw CV en motivatie gaan we in gesprek met de opdracht- gever en maken we de beste match!

Ready? Set? GO!

SUZY regelt jouw contract en uitbetaling. Jij focust je op je carrière.

Dat is SUZY

"Tijdens mijn studententijd maakte ik kennis met Uitzendbureau SUZY en zij zorgden voor een passende bijbaan naast mijn studie. Dit zorgde ervoor dat ik meteen kennis kon maken met verschillende facetten binnen de zorg

Dankzij Uitzendbureau SUZY doe ik nu bijvoorbeeld onderzoekservaring op die ik voor mijn latere loopbaan nodig heb: daar ben ik erg blij mee!"

- Fabiënne, student gezondheidswetenschappen

SUZY Academy

Het kan voorkomen dat je bepaalde vaardigheden mist, die nodig zijn voor je toekomstige baan. Dat is bij ons geen probleem! Door middel van onze SUZY Academy geven we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je vindt hier e-learnings, webinars en achtergrondkennis die waar nodig aangevuld worden met praktijktrainingen zodat je zo optimaal mogelijk aan je nieuwe baan kan beginnen!

SUZY
Academy

Het kan voorkomen dat je bepaalde vaardigheden mist, die nodig zijn voor je toekomstige baan. Dat is bij ons geen probleem! Door middel van onze SUZY Academy geven we je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je vindt hier e-learnings, webinars en achtergrondkennis die waar nodig aangevuld worden met praktijktrainingen zodat je zo optimaal mogelijk aan je nieuwe baan kan beginnen!

Wat SUZYandersmaakt

Uitzendbureau SUZY wordt gerund door mensen uit afkomstig uit de zorg, die zelf zorgstudent zijn geweest en nu zorgprofessional zijn. We realiseren ons dat iedereen gebaat is bij goed uitgeruste toekomstig zorgprofessionals. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Daarnaast biedt SUZY jou de volgende voordelen:

Aan de andere kant gaan we met zorginstellingen graag duurzame overeenkomsten aan: zo leveren we een duurzame bijdrage aan jouw ontwikkeling én leveren we een wezenlijke bijdrage aan het oplossen van problemen in de zorg!

Inschrijven bij SUZY is vrijblijvend. Door je in te schrijven, blijf je op de hoogte van de nieuwste vacatures die we je per mail toesturen. Als je vervolgens interesse hebt in een vacature, kun je hier per mail op reageren!

Als we jouw inschrijving hebben ontvangen, zal je van een van onze SUZY medewerkers een bericht via WhatsApp ontvangen. We zullen je telefoonnummer toevoegen aan de verzendlijsten waarmee we je op de hoogte houden van de nieuwste vacatures!

Nee, dat hoeft zeker niet. Je kan ons telefonisch, per mail of WhatsApp laten weten dat je voor een bepaalde tijd geen vacatures hoeft te ontvangen. Kan je weer werken? Laat dit ons dan zo snel mogelijk weten om geen vacatures te missen!

Mocht je interesse hebben in een vacature, laat dit dan aan ons weten door een mail of bericht te sturen met je CV. Vanuit daar zal je, al dan niet via de opdrachtgever, verder op de hoogte gehouden worden.

Als we jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen en je voldoet aan de vereisten, zetten we jouw CV door naar de opdrachtgever. Als de opdrachtgever geïnteresseerd is, zullen zij contact met je opnemen. Mocht het geen match zijn, dan laten wij dit aan jou weten.

De meeste vacatures via SUZY zullen van toepassing zijn op zorgstudenten (hbo/wo). 

Uitbetalingen vinden plaats via onze partner One People Services. Zodra je contract bij ons is aangemaakt en ondertekend is, ontvang je inloggegevens voor in ons urenportaal (MyOne). Jij dient elke week je eigen uren in te vullen. Deze worden vervolgens goedgekeurd door je leidinggevende en krijg je de week erop meteen uitbetaald!

Ondanks dat jij elke week netjes jouw uren invult, worden je uren pas uitbetaald wanneer je leidinggevende deze goedkeurt. Stem daarom altijd met je leidinggevende af of hij/zij op gezette tijden jouw uren goedkeurt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Als je langer dan 6 weken geen uren hebt gedeclareerd in MyOne dan wordt je plaatsing automatisch afgesloten en moet SUZY een nieuwe plaatsing voor je aanmaken. Dit kan eenvoudig opgelost worden door ons even een mail of appje te sturen en dan maken wij direct een nieuwe plaatsing voor je aan! Laat ons meteen even weten wat de eerste datum is waarop je een dienst wil declareren.

Je hoeft bij SUZY nooit lang op je geld te wachten, want elke week hebben we een pay-day!

Heb je een baan binnen het MUMC+? Dan krijg je helaas niet je reiskosten vergoed. Het MUMC+ heeft namelijk geen akkoord gegeven voor uitkeren van reiskostenvergoeding voor studenten met een geldig studenten-OV. 

 

Heb je een baan buiten het MUMC+? Dan maken we hierover afspraken met je leidinggevende.

Je bouwt automatisch vakantiegeld op. Deze worden rond mei/juni uitbetaald of op een ander tijdstip als je stopt bij SUZY, maximaal zes weken na je laatste dienst. Dit is tevens het moment dat je plaatsing bij de opdrachtgever automatisch gestopt wordt.

Heb je een baan buiten het MUMC+? Dan maken we hierover afspraken met je leidinggevende.

Nee, we vragen je pas om een VOG als je daadwerkelijk begint met werken bij een opdrachtgever die dit vraagt. Een VOG zet SUZY met alle plezier voor jou klaar, waarna jij hem gemakkelijk online verifieert en betaalt.

Heb je een baan buiten het MUMC+? Dan maken we hierover afspraken met je leidinggevende.

Alleen ga je sneller, samen komen we verder.

Wij bij SUZY werken graag samen. Omdat we zelf student zijn geweest, snappen we dat het voor studieverenigingen of studentenorganisaties anderszins interessant kan zijn om iets te betekenen voor je leden. Willen jullie de eerste zijn die horen van onze vacatures? Lees dan verder over de SUZY Partnerships.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep