Skip links

Huisartsenverwijsbureau TIPP

Huisartsenverwijsbureau TIPP is een initiatief vanuit de huisartsen en coördineert de verwijzingen vanuit de huisartsen. Na verwijzing door de huisarts, wordt een afspraak ingepland voor de patiënt vanuit ons klantencontactcentrum en persoonlijk begeleid naar vervolgzorg. De patiënt wordt soms ook keuze-informatie voorgelegd met betrekking tot de zorgaanbieders. Een mooie kans dus om jouw competentie als communicator te verbeteren!

Als telefoniste ben jij de eerste persoon die patiënten spreken in hun zoektocht in het complexe zorglandschap. Jij bent niet snel overvraagt en weet zelf precies de juiste vragen te stellen zodat je deze patiënt naar je juiste collega kan doorverbinden. Als het kan kun je deze patiënt zelf al helpen met zijn of haar vraag.

De werkzaamheden zullen starten in januari en duren tot en met april. TIPP is op zoek naar nog een extra student die 24 uur per week beschikbaar is en vast kan werken op de vrijdag. De overige 2 werkdagen zullen in overleg worden afgesproken.

Lijkt dit je iets? Dan zien we graag jouw CV verschijnen vóór 5 december 2022 🙌🏻!

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep