Skip links

Samenwerken?

Samenwerken? Dat kan!

Wij hebben meer dan 1200 studenten van verschillende zorgopleidingen die graag hun mouwen voor jouw organisatie opstropen. Ze kunnen helpen bij het oplossen van jouw (tijdelijke) capaciteitsprobleem ten gevolge van ziekte of vormen de troef in ieder project binnen jouw organisatie. Tegelijkertijd doen studenten op die manier praktijkervaring op voor hun toekomstig beroep, leren wellicht al hun toekomstig werkgever kennen én maken kennis met sectoren binnen de zorg!

Uitzendbureau SUZY is enthousiast, wendbaar en gebrand om jouw organisatie te helpen! We bewegen daarom graag met de vraag van jouw organisatie mee:

Wat jouw vraag ook is: SUZY fixt het voor je.

Hoe gaat dat
dan in z'n werk?

Eenvoudig en snel kun je kijken wat het voor jouw organisatie inhoudt om SUZY studenten in te zetten.

Aanvraagformulier

Vul het aanvraagformulier op de website vrijblijvend in!

Kennismaking

In een kennismakingsgesprek kijken we, mede vanuit onze expertise, wat we denken dat nodig is.

Een match vinden

We gaan op zoek en leveren jou kandidaten incl. CV’s en indien gewenst motivatie aan.

Ready? Set? GO!

Na een gesprek kan de kandidaat direct bij jou aan de slag: wij regelen de contracten!

Samenwerking One People Services

Uitzendbureau SUZY B.V. werkt samen met One People Services. Zij zijn ABU, SNA & NEN 4400-1 gecertificeerd. Op deze manier voldoen we aan alle eisen die in de uitzendbranche gesteld worden! One People Services verzorgt het juridisch werkgeverschap en sluit in opdracht van Uitzendbureau SUZY de contracten met de klanten.

Wil je ons beter leren kennen of heb je een vraag?

En wat mag dat kosten?

Benieuwd wat de diensten van SUZY voor jouw instelling kosten? Laat ons via onderstaand formulier (vrijblijvend!) weten wie, wat en voor hoe lang je iemand zoekt. We komen binnen twee werkdagen bij je terug over je aanvraag, inclusief offerte.

En wat mag dat kosten?

Benieuwd wat de diensten van SUZY voor jouw instelling kosten? Laat ons via onderstaand formulier (vrijblijvend!) weten wie, wat en voor hoe lang je iemand zoekt. We komen binnen twee werkdagen bij je terug over je aanvraag, inclusief offerte.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij ons vrijblijvend een aanvraag overleggen of direct indienen, via telefoon of via e-mail. Het is ook mogelijk om bij ons een opdracht inventarisatieformulier aan te vragen, of je lever direct een vacaturetekst aan. Als de duur van de opdracht en de vacature-eisen duidelijk zijn, én de benodigde formulieren voor een samenwerking zijn getekend, gaan we meteen op zoek naar geschikte kandidaten. Deze halen we uit onze database van inmiddels meer dan 1200 studenten. Onze werknemers zijn erg bekend met de kandidaten waardoor er binnen no time een perfecte match ontstaat!

SUZY werkt samen met een backoffice: One People Services. One People Services sluit in opdracht van SUZY contracten met de opdrachtgever. Hierin vragen we de toekomstig inlener een aantal formulieren in te vullen, te weten: opdrachtgeversformulier, een inlenersbeloningformulier en een eventuele plaatsingsbevestiging van de student die bij jullie aan de slag gaat. Deze formulieren worden allemaal digitaal verstuurd, zodat ze zo getekend zijn!

Je ontvangt via e-mail een lijst met CV’s van geschikte kandidaten. Op basis van jouw wensen kun je contact opnemen met de kandidaten en eventueel een sollicitatiegesprek inplannen. Indien er een kandidaat door jullie geselecteerd wordt, nemen wij contact op met de desbetreffende kandidaat om het contract in orde te maken via ons backoffice One People Services.

Jazeker. Je betaalt bij SUZY pas op het moment als een kandidaat daadwerkelijk aan het werk gaat en de gewerkte uren goedgekeurd zijn. Wel vragen we voorafgaand aan de werving en selectie de benodigde formulieren te tekenen, zodat de plaatsing van een eventuele student vlot kan verlopen.

Kandidaten kunnen via SUZY vrijwel meteen aan de slag. Dit hangt natuurlijk wel af van een aantal factoren. Zoals de locatie, vacature-eisen en de duur van de opdracht. Ook zijn wij afhankelijk van jouw responssnelheid. Als alle afspraken duidelijk zijn en formulieren zijn getekend, kan de kandidaat aan de slag.

Nee. Naast het werven van kandidaten verzorgt SUZY via One People Services ook het juridische werkgeverschap. De kandidaten krijgen via onze backoffice, One People Services, een uitzendcontract. Jij hebt geen omkijken naar de salarisadministratie.

Ja, SUZY hanteert via haar backoffice One People Services de ABU CAO voor uitzendkrachten. Daarnaast geldt eveneens (een deel van) de CAO van de sector waarin de studenten werkzaam zijn. Op die manier hebben zij ook recht op bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslagen zoals de andere medewerkers.

Ja, via het inlenerbeloningformulier geeft u precies aan op welke manier u de medewerker wil belonen voor de uitgevoerde werkzaamheden. Houd hierbij rekening met de beloning van jouw vaste medewerker die werkt in dezelfde of een gelijkwaardige functie als de student. Wij zullen ook aangeven of de student recht heeft op periodieke verhoging op basis van eerdere werkervaring.

Wij horen graag op welke afdeling/kostenplaats wij de factuur kunnen sturen. Dit kun je aangeven op ons opdrachtgeversformulier. Ons backoffice, One People Services, stuurt op de door u aangegeven betaaltermijn een factuur.

Ja. Als je een werknemer inhuurt via een uitzendbureau betaal je 21% BTW. Dus ook bij SUZY. Het ter beschikking stellen van uitzendkrachten is een dienst die belast is met BTW ook al is er sprake van uitzending naar een zorginstelling. 

De planning kan na kennismaking zelf direct met de kandidaat worden afgesproken. Dit is de meest effectieve werkwijze.

De kandidaat wordt zelf door SUZY gecontroleerd op de geldigheid van zijn, haar of diens identiteitsbewijs.

SUZY werkt via One People Services met een klantenportaal MyOne (https://www.oneps.nl/my-one/). Voor dit portaal ontvang je inloggegevens als er een kandidaat bij jullie gaat werken. De kandidaat vult zijn of haar gewerkte uren zelf in in het urenportaal. Jij dient de gewerkte uren van de kandidaat in dit portaal te controleren en te accorderen. Pas als de gewerkte uren door jou goedgekeurd zijn, ontvang je een factuur en de student zijn/haar/diens salaris.

Met SUZY spreek je een omrekenfactor af. Dit is de factor waarmee je het bruto uurloon van de werknemer vermenigvuldigt om op het tarief exclusief BTW uit te komen. Dit is een all-in tarief voor werving en selectie, scholing en salarisadministratie. Bij SUZY staren we ons niet blind op het maken van winst, daarom verzekeren we je dat je een competitief aanbod krijgt ten opzichte van andere uitzendbureaus. Doe een aanvraag om een offerte op maat te krijgen.

Wil je werkgerelateerde zaken bespreken met de kandidaat? Dan is het makkelijk dit direct met de kandidaat zelf te bespreken. Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan staan wij voor je klaar. Heb je een klacht over een kandidaat? Bespreek dit dan zo snel mogelijk met de kandidaat en met ons. Dan kunnen we weer snel verder aan de slag. 

Wij hanteren het aanzegtermijn van minimaal 4 dagen als een dienst wordt geannuleerd. In normale mensentaal: je moet een ingeplande dienst minimaal vier dagen van te voren annuleren, anders bestaat een loondoorbetalingsverplichting. Daarbuiten kunnen de werkzaamheden altijd beëindigd worden als er geen werk meer is voor de kandidaat. Er geldt geen loondoorbetalingsverplichting. 

Ja, dat kan. Na 1040 uur kunt u de kandidaat kosteloos overnemen en op uw eigen loonlijst zetten. Wilt u voor die tijd de kandidaat overnemen? Dan doet SUZY een voorstel over een afkoopsom, een zogenaamde werving en selectie-fee.

Wij horen het graag als jullie besluiten geen gebruik meer te maken van onze diensten. Dan kunnen wij onze kandidaten een andere baan aanbieden. 

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep