Skip links

Vacature - Projectondersteuning ordermanagement

Voor het Maastricht UMC+ zijn we op zoek naar studenten die het team van functioneel beheer ordermanagement wil gaan ondersteunen. Er zijn een aantal werkzaamheden die je uit gaat voeren.

Zo ga je alle verpleegkundigen van de verpleegafdelingen van het MUMC+ opleiden in het gebruik van een Mobitrace device. In dit device staan de patiënten waarbij bloed moet worden afgenomen, maar ook de patiënten die bloed moeten krijgen toegediend. Dit zal op een juiste manier afgehandeld moeten worden. Verder ga je ondersteunen tijdens de livegang van de verpleegafdelingen en poliklinieken. Dit bestaat uit floorwalk, dus op de verpleeg-, poli en/of functieafdeling aanwezig zijn om direct vragen te kunnen beantwoorden.

Wie ben je?

Ben jij een geneeskunde student (of vergelijkbaar) en heb je affiniteit met ICT in de zorg? Heb je een open houding en kan je goed uitleggen? Wil je meer leren van een grote zorgorganisatie en wil je te weten komen wat er in het MUMC+ gebeurd achter de schermen om de patiëntenzorg goed te kunnen leveren? Wil je daarnaast je netwerk uitbreiden? Dan is dit je kans! Wat bieden we je? Het betreft een overeenkomst t/m het einde van 2022 voor minimaal 3 dagen per week. Je verdient €14,55 per uur.

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep