Skip links

Vacature - Projectondersteuning BeterDichtbij!

BeterDichtbij is een applicatie waarmee patiënten en hun behandelaren met elkaar kunnen videobellen en tekstberichten uitwisselen. Vanaf 1 mei 2023 zal het hele MUMC+ deze dienst aan al haar patiënten aanbieden. Om deze start soepel te laten verlopen, zal er intensieve ondersteuning worden aangeboden aan elke afdeling. Hiervoor zoekt het Zorginnovatielab een kleine poule van studenten die op de afdelingen zullen rondlopen en actief vragen of alles goed loopt en om eventuele vragen op te lossen. Zo nodig kunnen ze vragen doorspelen naar de tweede lijn van de ondersteuning, gevormd door het projectteam.

De ondersteuning van studenten is nodig van 1 mei t/m 12 mei tijdens doordeweekse kantooruren (8:30-17:00). Je zal de vliegende keeper zijn die van afdeling naar afdeling gaat om actief te vragen of alles goed loopt. Je moet de Nederlandse taal goed beheersen, maar verder is er geen specifieke opleiding vereist. In april zal er nog een 2 uur durende training plaatsvinden.

Lijkt het je leuk om intensief contact te hebben met veel verschillende zorgmedewerkers in het MUMC+ en ervaring op te doen in het coachen van professionals? Ben jij gedurende die twee weken (1 t/m 12 mei) fulltime beschikbaar tijdens kantooruren? Stuur ons dan uiterlijk zondag 26 maart 2023 naar hallo@suzywerkt.nl je CV en vanuit daar zullen we contact met je opnemen!

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep