Skip links

Vacature - Projectondersteuning activiteitenmeting

De afdeling integraal capaciteitsmanagement van het Maastricht UMC+ is op zoek naar zorgstudenten (elke zorggerelateerde bachelor- of masterstudie) die onderdeel uit willen gaan maken van het dedicated team die tot en met het eind van het jaar beschikbaar zijn voor activiteitenmeting in het MUMC+. In een groepje van acht tot tien studenten ben je verantwoordelijk voor het registreren van alle activiteiten die de verschillende medewerkers van het MUMC+ uitvoeren.

Je noteert bijvoorbeeld per minuut welke activiteit de verpleegkundige doet, en hoe lang dit duurt. De metingen die je doet, worden meegenomen in de toekomstige planningen van verschillende zorgprofessionals, zodat we hen nog optimaler in kunnen zetten in het ziekenhuis. Voor jou een uniek kijkje in de keuken van wat verschillende zorgprofessionals op een dag zoal doen. Lijkt het je leuk om bij te dragen aan optimalere planning voor zorgprofessionals, inzicht te krijgen in het werk achter de dokter én wil je je hier tot en met het einde van 2022 één à twee keer per week voor inzitten?

Stuur ons dan zo snel mogelijk een mailtje terug met daarin je CV. Vanuit daar zullen we contact met je opnemen. 🙌🏻

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep