Skip links

Vacature: Programma ZEN MUMC+

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum+ (MUMC+) is vanaf juni tot eind 2024 op zoek naar extra ondersteuning binnen het programma ZEN. Dit programma speelt een belangrijke rol in de implementatie van het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier (ZIS/EPD). Ben jij klaar voor een uitdagende en leerrijke ervaring binnen de gezondheidszorg? Lees dan verder!.

Wat ga je doen?.
Als programma ondersteuner ben je van juni tot en met december 2024 actief betrokken bij het trainen van eindgebruikers, waaronder artsen en verpleegkundigen, en ondersteun je tevens grote evenementen en projecten binnen de organisatie. Je wordt een essentieel onderdeel van het team en speelt een sleutelrol in de voortgang van de projecten gerelateerd aan het nieuwe ZIS/EPD.

Functie-eisen:
•⁠ ⁠Je bent grotendeels fulltime beschikbaar (minimaal 20 uur per week) van juni t/m december 2024.
•⁠ ⁠Je bent flexibel inzetbaar gedurende de aangegeven periode.
•⁠ ⁠Bij voorkeur heb je een medische achtergrond.

Wat bieden wij?
•⁠ ⁠Een unieke kans om getraind te worden als trainer van het nieuwe EPD.
•⁠ ⁠De mogelijkheid om ervaring op te doen binnen het grootschalige programma ZEN.
•⁠ ⁠Ondersteunende taken bij grote evenementen waar je 200 tot 300 deelnemers helpt met de logistieke en operationele aspecten.
•⁠ ⁠Een salaris conform CAO UMC.

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de bovenstaande eisen? Stuur dan je CV en beschikbaarheid naar sollicitaties@suzywerkt.nl. Solliciteren kan tot uiterlijk 12 mei 2024.

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep