Skip links

Partners

Prettig zakendoen.

Graag gaan we duurzame samenwerkingen aan met de organisaties om ons heen. Of je nu bestuurslid bent van een medische studie- of studentenvereniging en wat extra’s wil bieden aan jouw leden, of een organisatie bent die graag duurzaam werkt aan het oplossen van (capaciteits)problemen én bijdraagt aan de ontwikkeling van toekomstig professionals: bij SUZY kan het allemaal!

Als studie- of studentenvereniging krijgen jouw leden als eerste te horen over nieuwe vacatures en als zorginstelling krijg je toegang tot het curriculum van de SUZY Academy, waarbij je jouw vakgebied regelmatig onder het voetlicht kunt brengen!

e Causa Ignota

Onafhankelijk Medisch Heerendispuut e Causa Ignota bestaat uit een hechte groep studenten, gekenmerkt door een eigenwijs karakter en een neiging tot het kritisch bekijken en bediscussiëren van liggende vraagstukken. Dit maakt hen dan ook de ideale toekomstige werknemer én is de reden waarom Uitzendbureau SUZY B.V. graag met hen samenwerkt!

O.M.D.D. Dextra

Onafhankelijk Medisch Damesdispuut Dextra. Wie O.M.D.D. Dextra zegt, zegt vastberadenheid, creativiteit en intelligentie. Deze vrouwen met power en wilskracht bewijzen zich in elke functie en vormen daarom een hele fijne samenwerkingspartner voor Uitzendbureau SUZY B.V. én daarmee jouw organisatie.

MSV Santé

MSV Santé is de onafhankelijke studievereniging voor studenten gezondheidswetenschappen (GW) aan de Maastricht University. MSV Santé probeert op een leuke manier de studie van studenten Gezondheidswetenschappen te verbreden en biedt de mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen. Vandaar dat een partnerschap tussen MSV Santé en Uitzendbureau SUZY B.V. ons beide wel een goed idee leek!

MSV Santé vormt een aanspreekpunt voor studenten die zich specialiseren in vijf verschillende richtingen: biologie en gezondheid, digitale technologie en zorg, beleid, management en evaluatie van zorg, geestelijke gezondheidszorg én preventie en gezondheid. Kortom: altijd een geschikte student voor jouw vacature!

Benieuwd naar de

mogelijkheden?

Mogelijk interesse in een duurzame samenwerking of partnership?

Neem contact met ons op.

Benieuwd naar de

mogelijkheden?

Mogelijk interesse in een duurzame samenwerking of partnership?

Neem contact met ons op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep