Skip links

Vacature - onderzoeksassistent gezocht!

Cardiology Research Limburg (CRL) is op zoek naar een sterk gemotiveerde geneeskundestudent (vanaf jaar 2 bachelor) met een specifieke interesse in de cardiologie! De werkzaamheden zullen starten vanaf 1 januari 2023 voor 8 uur per week met vooraf enige inwerkuren. Je zal data entry verzorgen voor een registry studie binnen de cardiologie.

CRL faciliteert klinisch cardiologisch wetenschappelijk onderzoek. Nieuwe medicijnen of hulpmiddelen en procedures binnen de cardiologie worden onderzocht. CRL is gevestigd op de 7e etage in het Zuyderland Ziekenhuis Heerlen, maar de werkzaamheden kunnen ook uitgevoerd worden vanuit het MUMC+. Zelfredzaamheid, betrouwbaarheid en pro-activiteit in communicatie zijn een must voor deze baan!

Lijkt het je leuk om voor het Cardiology Research Limburg te werken? Stuur ons dan vóór 18 november een mailtje met je CV en vanuit daar zullen we contact met je opnemen

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep