Skip links

Vacature: Junior Triagist bij HAP OZL

Voor 6 tot 23 uur per week

Wat bieden wij?
• Zeer aantrekkelijk salaris
• Onregelmatigheidstoeslag van gemiddeld 40%
• Uitgebreid inwerkingstraject
• Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wat verwachten wij van jou?
Je beantwoordt uiteenlopende hulpvragen van patiënten met behulp van protocollen en de Nederlandse Triage Standaard. Je bent in staat de ernst en de urgentie van de hulpvraag te beoordelen (triage). Daarmee draag je zorg voor een veilige en efficiënte spoedzorg. Je voert eenvoudige laboratoriumonderzoeken uit en ondersteunt de huisarts bij voorkomende (medische) werkzaamheden. Zo nodig verwijs je de hulpvragen naar de dienstdoende huisarts.

Wat bied jij?
Wij zijn op zoek naar enthousiaste medisch studenten die minimaal de afgeronde Bachelor Geneeskundige (vanaf 4e jaars student geneeskunde) hebben of gestart zijn met de masterstudie hun medische kennis willen inzetten voor de huisartsenpost en die daarmee hun medische kennis en sociale vaardigheden naar een hoger niveau kunnen en willen tillen. Het is belangrijk dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en flexibel en sociaalvaardig bent. Het omgaan met hectische en spoedeisende situaties en het werken in avond-, nacht- en weekenddiensten en op feestdagen is voor jou geen probleem. Je bent bereid om een inwerk- en opleidingsprogramma van de huisartsenpost te volgen. Kennis van geautomatiseerde systemen op het gebied van patiëntenregistratie is een pré.

Het werken als junior triagist bij onze huisartsenpost OZL is boeiend en afwisselend. Als junior triagist ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten die met spoed hulp nodig hebben. Je krijgt de mogelijkheid met een steeds wisselend team van collega’s en huisartsen samen te werken. Het salaris is aantrekkelijk mede door avond-, nacht-, weekend- en feestdagentoeslagen conform de Cao Huisartsenzorg.

Hoe gaan wij kennismaken?
Spreekt deze functie van junior triagist je aan, stuur ons dan voor zondag 19 november een motivatiebrief met CV naar sollicitaties@suzywerkt.nl. Vanuit daar zullen wij contact opnemen!

Samengevat

Volg ons op social media:

Bij SUZY zoeken we studenten uit het gezondheid- en welzijnsdomein: of je nu geneeskunde of verpleegkunde studeert, of je nu eerste of zesdejaars bent.

We zoeken jou!

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn gebruiken we functionele en analytische cookies.
Bekijk
Sleep